skupstina

Koalicija NVO-saradnjom do cilja traži od poslanika da omoguće pravnu zaštitu u slučajevima kada Skupština Crne Gore odlučuje o pojedinačnim pravima i obavezama građana i pravnih lica. Koalicija NVO traži da Skupština Crne Gore ne bude izuzeta od primjene Zakona o upravnom sporu.

utorak, 12 jul 2016 12:07

VRATITI NVO U ZAKON O RAČUNOVODSTVU

racun

 

Koalicija NVO-saradnjom do cilja predstavila je na sjednici skupštinskog Odbora za budžet, ekonomiju i finansije inicijativu za dopunu Predloga Zakona o računovodstvu koji je na dnevnom redu Skupštine. Koalicija NVO predlaže dopunu Predloga Zakona o računovodstvu, preciznije člana 1 koji se odnosi na subjekte koji su predmet ovog propisa a u želji da nevladine organizacije ponovo budu obuhvaćene ovim propisom.

ana goran

 

Vlada zakinula NVO za 3,9 miliona

       Koalicija NVO „Saradnjom do cilja” zatražiće da se rebalansom budžeta Crne Gore za 2016. godinu, kao i zakonom o budžetu za 2017. godinu isprave posledice kršenja zakona Ministarstva finansija, poručio je Goran Đurović

 

tc

 

TACSO kancelarija u Crnoj Gori i Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO)- Resursni centar za nevladine organizacije u Crnoj Gori, su danas u hotelu Premier u Podgorici, održali konsultativni sastanak, u cilju unaprijeđenja sadržaja Izvještaja o procjeni potreba organizacija civilnog društva u Crnoj Gori.

cgo looooogooo

 

Centar za građansko obrazovanje (CGO), u okviru projekta „Misli lokalno – djeluj lokalno! – Borba protiv korupcije na lokalnom nivou” organizuje informativni sastanak vezan za konkurs za podršku projektima organizacija civilnog društva (OCD) u Crnoj Gori.

logo mali

Ko je online

Ko je na mreži: 9 gostiju i nema prijavljenih članova

Saopštenja

Odgovori na tzv. studiju slučaja Građanske alijanse o Goranu Đuroviću 2019-12-27 - Odgovor na tzv. studiju slučaja Građanske alijanse o Goranu Đuroviću možete preuzeti ovdje.
Koalicija NVO Saradnjom do cilja: Povećati izdvajanja iz budžeta Koalicija NVO Saradnjom do cilja: Povećati izdvajanja iz budžeta 2017-06-06 - „Dosadašnji model finansiranja projekata NVO preko centralizovane komisije nije dao očekivane rezultate. Finansiranje projekata NVO po decentralizovanom...

Najnovije